Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas rekonstruisani objekat MUP-a, SIV 2 u Novom Beogradu i istakao da će Ministarstvo nastaviti da ulaže u bolje uslove rada svih pripadnika kako bi se još efikasnije suočavali sa bezbednosnim izazovima i brinuli o sigurnosti svih građana Srbije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

gašić
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Gašić je objasnio da je renoviran parking, postavljene nove stražarske kućice, uređeno stepenište glavnog ulaza u zgradu, kao i prijavnica, navodi se u saopštenju Ministarstva.

“U toku su završni radovi na renoviranju prostorija u kojima su smešteni pripadnici Sektora unutrašnje kontrole, a takođe je urađena i nova rasveta u celom objektu”, rekao je ministar.

Gašić je naglasio da će zaposleni u SIV 2 dobiti i novu opremu kako bi još brže i efikasnije obavljali svakodnevne službene zadatke.

“Ulaganjem u opremu pripadnika MUP-a biće olakšan svakodnevni rad policije, a građani će biti zadovoljniji brzinom usluga koje im pruža MUP”, istakao je ministar i naglasio da Ministarstvo teži modernizovanju policije kako bi pokazalo da brine o ljudima, njihovoj bezbednosti i imovini.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: