Podeli vest

Glavni odbor Srpskog pokreta Dveri je spreman za saradnju sa svim rodoljubivim političkim snagama u ovom pravcu. Zajedno možemo biti samo jači i lakše ostvariti naš nacionalni program, poručuje se u saopštenju.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

dveri
Foto: Srpski pokret Dveri

Srpski pokret Dveri saopštio je da glavni odbor te stranke podržava dalje širenje Patriotskog bloka i saradnju sa drugim opozicionim parlamentarnim i vanparlamentarnim političkim strankama i udruženjima u cilju pravljenja najšireg nacionalnog okupljanja.

Cilj tog nacionalnog okupljanja vide u četiri tačke – odbrana i očuvanje KiM u sastavu Srbije, sprečavanje uvođenja sankcija Rusiji, podrška opstanku i samostalnom razvoju Republike Srpske i ekonomski, socijalni i ekološki patriotizam u cilju podrške domaćim preduzetnicima, poljoprivrednicama i socijalno ugroženim porodicama u vremenu krize.

“Glavni odbor Srpskog pokreta Dveri je spreman za saradnju sa svim rodoljubivim političkim snagama u ovom pravcu. Zajedno možemo biti samo jači i lakše ostvariti naš nacionalni program”, poručuje se u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: