Podeli vest

Svi putni pravci prvog prioriteta u Srbiji su prohodni i na njima nema snega, saopštilo je danas Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sneg
Foto: Pixabay

Na državnim putevima drugog i trećeg prioriteta održavanja, kolovozi su vlažni u nižim predelima, dok snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kolubare, Kosova, Kruševca, Novog Pazara i Vranja.

Vozačima se na tim putnim pravcima preporučuje oprezna vožnja. Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, dodaje se u saopštenju. Prilazi graničnim prelazima su prohodni, kao i prilazi zimskim turističkim centrima.

JP “Putevi Srbije” savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: