Podeli vest

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaće da Ana Brnabić, kao i Miloš Vučević nisu ni proruski ni prozapadno već prosrpski orjentisani

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

glišić
FOTO TANJUG/JADRANKA ILIC

Nadam se da će mandatar za sastav nove vlade Vlade Srbiji biti neko iz Srpske napredne stranke (SNS), a svejedno je da li će to biti Ana Brnabić ili Miloš Vučević, izjavio je jutros predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

“I Brnabić i Vučević su odlični kandidati, vredni i obrazovani, oboje imaju snagu da se izbore sa onim što nas čeka. Nije važno ko će od njih dvoje biti mandatar, suština je u tome da se nastavi sadašnji put razvoja, da se radi i gradi, poboljšava životni standard, da kabinet bude poletniji i ide u susret događajima i problemima”, istakao je Glišić za TV Pink.

Dodao je da je njima oboma Srbija na prvom mestu, da nisu ni proruski ni prozapadno već prosrpski orjentisani i da neće raditi za tuđe već za interese Srbije.

Naveo je i da je na jučerašnjoj sednici Predsedništva SNS-a vođena korisna i konstruktivna rasprava u kojoj su se čuli razni predlozi i mišljenja, a sve u svrhu što boljeg budućeg funkcionisanja.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: