Podeli vest

Darko Glisić istakao je da je posle ovih rezultata jasno da će SNS sa partnerima imati većinu u Skupštini grada Beogarda i da će odlučivati o tome ko će biti gradonačelnik

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

glišić
FOTO TANJUG/RADE PRELIC

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glisić izjavio je sinoć da je lista ove stranke “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” na ponovljenim lokalnim izborima na dva biračka mesta u Beogradu osvojila 55,6 odsto glasova.

On je na konferenciji za novinare rekao da su rezultati bolji od onih koje je lista ostvarila 3. aprila na biračkim mestima 7 i 57, odnosno na Konjarniku u opštini Zvezdara i Kanarevom brdu u opštini Rakovica.

“Na ovim mestima smo 3. aprila osvojili 31,5 odsto glasova, odnosno 523 glasa, a danas 55,6 odsto ili 588 glasova”, rekao je Glišić.

Istakao je da je posle ovih rezultata jasno da će SNS sa partnerima imati većinu u Skupštini grada Beogarda i da će odlučivati o tome ko će biti sledeći gradonačelnik glavnog grada.

Zahvalio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što je, kako je rekao, između dva izborna ciklusa preživeo razne napade i pritiske i ostao čvrst i na strani građana Srbije.

“Neki koji su ranije dali glasove nekim drugima sada su svoj glas dali njemu”, rekao je Glišić, a onima koji još žele da ponove izbore poručio da to može da se uradi, kako je naglasio, “već sledećeg vikenda”.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: