Podeli vest

Darko Glišić poručio je SPS-u da je njegovoj stranci dosta njihovog flertova sa opozicijom i “sedenja na dve stolice”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

glišić
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ARHIVA

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić poručio je danas Socijalističkoj partiji Srbije da je njegovoj stranci dosta njihovog flertova sa opozicijom i “sedenja na dve stolice”, kao i da su naprednjaci spremni da ide u opoziciju, ali neće da budu deo politickog mešetarenja.

“Pošto Socijalistička partija Srbije nastavlja svoju praksu svakodnevnog flertovanja i udvaranja opoziciji, obaveštavam ih da je SNS spremna danas da ide u opoziciju, ali da bude deo političkog mešetarenje neće nikada. Naša politika je ljubav i rad za Srbiju i naš narod, a ne fotelja po svaku cenu”, navodi Glišić u saopštenju.

On podseća da nije Vučić potpisao Briselski sporazum, ali, kako tvrdi, jeste najzaslužniji za povlačenje priznanja Kosova što su, smatra, socijalisti sebi pripisivali kao zaslugu pripisivali sve vreme.

“Ako se rukovodite narodnom izrekom da umiljato jagnje dve ovce sisa, niti ste vi jagnje, a još manje smo mi ovca – dosta je bilo vašeg sedenja na dve stolice!”, poručio je Glišić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: