Podeli vest

Predsednik izvršnog odbora SNS nije želeo da komentariše medijske spekulacije o kadrovskim rešenjima, kao ni konsultacije unutar SNS koje su juče počele.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

glišić
FOTO TANJUG/RADE PRELIC/ARHIVA

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da teku konsultacije i da će se za sedam do 10 dana znati ime mandatara i sastav nove vlade.

“Ponavljam ono što je potpredsednica stranke Ana Brnabić rekla: od juče teku konsultacije sa partnerima, prvo unutar stranke, zatim sa partnerima sa liste, a zatim i sa ostalih lista i vrlo brzo ćemo znati. U roku od 7 do 10 dana ništa se neće desiti”, rekao je Glišić gostujući na TV Pink.

On nije želeo da komentariše medijske spekulacije o kadrovskim rešenjima, kao ni konsultacije unutar SNS koje su juče počele.

“Nemam ništa novo ni epohalno da vam kažem. Bilo bi neozbiljno i neodgovorno da bilo šta kažem o tome pre nego što stranka izađe sa tim u javnost”, rekao je Glišić.

On je samo naglasio da će, kao što je njegova stranka i najavljivala, Vlada biti izabrana mnogo pre zakonskog roka, da bi, kako je rekao, mogla da se suoči sa problemima koje će doneti jesen i zima.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: