Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu ponovo je danas pozvao potpredsednika POKS-a Vladimira Jelića da se izjasni da li je za ili protiv izgradnje crkve na Limanu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/FOTO SNS

“Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu još jednom pita Vladimira Jelića i POKS da li su za ili protiv mesta obeležavanja stradanja Srba, Jevreja i Roma u Drugom svetskom ratu u Novom Sadu i zašto ćute i dalje po tom pitanju”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su se Jelić i “njegovi poslušnici” za koje se tvrdi da su “dokazani lopovi i kriminalci koji su pljačkali komunalni sistem grada”, naprasno setili Kosova i Metohije i da misle da “svi imaju takve namere”.

“Nema nikakve krađe, nema nikakvog nameštanja, sve je transparentno. Očigledno da se politički strah uvukao u kosti Vlade Jelića i POKSA”, navodi se u saopštenju.

Skupština Novog Sada odobrila je prošle nedelje izgradnju hrama posvećenog Svetim mučenicima bačkim, stradalim u Raciji mađarskih fašista 1942. u novosadskom naselju Liman, čemu su se usprotivile pojedine opozicione stranke.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: