Podeli vest

Građani i gosti srpske prestonice u velikom broju su posetili drugi dan manifestacije “Beogradski dani porodice”, saopštio je danas Beoinfo.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

dani porodice
FOTO TANJUG/ BEOINFO

Posetioci svih životnih dobi su imali priliku da posete 15 tematskih zona koje su postavljane od Terazija do Kalemegdana i uživaju u bogatom umetničkom, kulturnom i sportskom programu, uz kreativne radionice, pozorišne predstave i sportske aktivnosti za najmlađe. Grad Beograd 24. i 25. juna prvi put organizuje manifestaciju „Beogradski dani porodice” koja je proglašena manifestacijom od posebnog značaja za naš grad.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić istakao je juče, prilikom svečanog otvaranja, da je namera da manifestacija postane tradicionalna koja će u budućnosti negovati istinske porodične vrednosti.

“Promovisaće se porodične vrednosti, naša tradicija, istorija, kultura i sve ono što grad u segmentu očuvanja ovih stubova našeg društva može da ponudi”, istakao je prvi čovek srpske prestonice.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

orlić

VLADA: Orlić zvanično direktor BIA-e

Vlada Srbije donela je danas na sednici rešenje o postavljenju Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije. Saglasnost da Orlić bude…