Podeli vest

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić potvrdio je za Tanjug da je danas podneo ostavku na tu funkciju.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

politika
Foto: Shutterstock

“Danas sam podneo ostavku na funkciju gradonačelnika Kraljeva, jer danima i mesecima slušamo kako opozicija u Kraljevu ima ogromnu podršku birača. Time ćemo im omogućiti da se lokalni izbori u Kraljevu ranije održe i da na njima pokažu koliko su jaki”, rekao je on.

Istakao je da je apsolutno uveren da će na lokalnim i parlamentarnim izborima građani dati podršku Srpskoj naprednoj stranci koja je, kako kaže, gradila puteve, mostove i škole, a samo u Kraljevu za prethodnih pet godina zaposlila čak 7000 ljudi.

“Apsolutno siguran da će i na parlamentarnim i na lokalnim izborima narod još jednom dati apsolutnu podršku SNS-u i podržati politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića”, zaključio je Terzić.

Vučić je sinoć izjavio gostujući na RTS da će zajedno biti održani parlamentarni, pokrajinski, beogradski i izbori u još nekim opštinama, dodajući da su spremni za njih od 17. decembra.

Prema navodima pojedinih medija, ostavke su podneli i gradonačelnici Leskovca Goran Cvetanović, Smedereva Jovan Beč, Novog Pazara Nihad Biševac, predsednik opštine Kučevo Ivan Rajičić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: