Dete u Kutini teško je povređeno nakon što se rasprsnuo metak po kojem je udaralo čekićem.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

hitna pomoć
Foto; Shutterstock

Kako je danas saopštila sisačko-moslavačka policija, u subotu je u noćnim satima u jednom dvorištu na području grada Kutine teško povređeno dete, a lekarska pomoć mu je pružena u sisačkoj Opštoj bolnici, prenosi portal Indeks.

Policija je saopštila da će uslediti daljnje kriminalističko istraživanje ovog događaja i, kako bi ubuduće izbegli ovakve ili slične neželjene događaje, hrvatska policija poziva i apeluje na sve one koji još negde u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje, municiju ili minsko-eksplozivna sredstva da ih dobrovoljno predaju.

Napominju da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske stanice kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog povređivanja, već da o svojoj nameri predaje obaveste policiju na broj 192 ili najbližu policijsku stanicu, stoji u saopštenju.

Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, navode i podsećaju da protiv njih neće biti pokrenut ni kazneni ni prekršajni postupak.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ