Podeli vest

Advokat Vladimir Ðukanović branilac optužene bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović tvrdi da ona nema nikakve veze sa kočenjem istrage

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

DJUKANOVIĆ - ĐUKANOVIĆ
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/

Advokat Vladimir Ðukanović branilac optužene bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović, koja se tereti za trgovinu uticajem, rekao je da dokazi koji su danas predočeni na suđenju jasno pokazuju da ona nema nikakve veze sa optužbama, te da njemu nije jasno zašto je na optuženičkoj klupi.

Ðukanović je istakao da se u tom postupku sve svodi na rekla-kazala i da je Hrkalovićeva drugooptuženom Dejanu Milenkoviću nesto usmeno naredila, a to niko nije video ni čuo.

“Mi jasno u dokazima vidimo ko su potpisnici tih akata, a išli su od strane MUP-a, što je i sama Hrkalović jasno ukazala. Čini mi se da potpuno pogrešna osoba sedi na optuženičkoj klupi, a neki drugi bi možda trebalo da sede” rekao je Ðukanović.

On je istakao da je zanimljivo da se u Milenkovićevom rokovniku sastanak sa Hrkalović pominje samo jednom i to je upisano kao koordinacija, što je kako navodi ona imala kao državni sekretar MUP-a.

Na pitanje o transkriptu komunikacije između Veljka Belivuka i Nenada Vučkovića, Ðukanović je rekao da ne zna o kojoj Dijani se priča u prepisci i dodao da je taj transkript vezan za neki drugi slučaj.

” U ovom postupku tužilac mora da dokaze da je ona usmeno naredila Milenkoviću da to ne dostavlja dokaze tužilaštvu što nije tačno, i na kraju krajeva imate potpis Vladimira Rebića da je taj materijal došao do suda” zaključio je Ðukanović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: