Podeli vest

Hrvatska grupa Let 3 objavila je da će na Eurosong koji se održava u Liverpulu stići traktorom i to zlatnim. Na bini će otpevati pesmu “Mama ŠĆ” za koju kažu da je posvećena “Putinu, bahatim likovima koji misle da je planeta igračka”

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

eurovision -evrovizija
Foto: shutterstock

Hrvatska grupa Let 3 predstavila je zlatni traktor sa kojim će otputovati u Liverpool na Eurosong, koji se održava početkom maja.

Uz epoholnu muziku u video šalju podršku “transhumanizmu” koji prikazuju na šaljiv i pomalo kontradiktoran način uz “zlatni traktor” .

Transhumanistički mislioci proučavaju potencijalne prednosti i opasnosti novih tehnologija koje mogu nadvladati temeljna ljudska ograničenja, kao i etička ograničenja korištenja takvih tehnologija.

U poseldnjih nekoliko hrvatski sastav sa pesmom “Mama ŠĆ” je doživo blagi pad na kladionicama pa se sada nalaze na 18. poziciji dok je srpski predstavnik na poziciji broj 16.

Uprkos ne tako dobroj prognozi kladionica, istina je da gotovo svi imaju mišljenje o “Mama ŠČ”. Kako prenose hrvatski mediji ljute se Srbi, grme i Hrvati, a čude se stranci.

Autori pesme ipak kažu da je jedina poruka koju žele da pošalju “antiratna i ljubavna”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

No post found!