Podeli vest

Srbi iz Leposavića danas su, u okviru radničkih sportskih igara, odmerili snage sa pripadnicima američkog kontigenta Kfora u disciplini nadvlačenja konopca.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/STR/

Radničke sportske igre odrežavaju se u Leposaviću, a takmičari se nadmeću u više disciplina, javlja dopisnik Tanjuga. Poslednjih dana, nakon nemira koji su izbili u Zvečanu, zabeleženo je više primera dobrih odnosa između Srba na KiM i pripadnika Kfora.

Jedan dečak pre dva dana je, povodom praznika Sveta Trojica, poklanjao venčiće pletene od trave pripadnicima Kfora u blizini opštinske zgrade u Zvečanu, koji su mu zauzvrat poklonili slatkiše.

Maturanti u Zvečanu odigrali su juče maturski ples kod bodljikave žice i kordona Kfora, a jedan od pripadnika Kfora potpisivao se maturantima na majice.

Srbi su ih nudili kafom, slatkišima… Radničke sportske igre u Leposaviću održavaju se u vreme dok još traju protesti Srba ispred zgrade opštine u tom gradu, kao i u Zvečanu i Zubinom Potoku.

Okupljeni traže povlačenje specijalnih jedinica kosovske policije, da novi albanski gradonačelnici ne dolaze u zgrade opština i oslobađanje uhapšenih Radoša Petrovića i Dušana Obrenovića.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: