Podeli vest

Vladeta Janković, kandidat za gradonačelnika izjavio je da treba uraditi reviziju finansijskog poslovanaja grada

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

janković
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Kandidat za gradonačelnika koalicije “Ujedinjeni za pobedu Beograda”, Vladeta Janković, izjavio je danas da će, ukoliko bude izabran za gradonačelnika, doneti odluku o formiranju komisije za reviziju finansijskog poslovanja Grada Beograda.

U saopštenju dostavljenom medijima, Janković navodi da bi takva komisija bila osnovana već 4. aprila.

“Pošto budem izabran za gradonačelnika, prvo ćemo svakako neumoljivo uraditi kontrolu i reviziju finansijskog stanja, da vidimo gde možemo da spasemo i sprečimo oticanje novca. Već od 4. aprila osnovaćemo poštenu, stručnu, nepristrasnu komisiju za reviziju poslovanja Grada Beograda, koja će utvrditi finansijsko stanje i obelodaniti dugovanja prema gradu”, rekao je Janković.

Tvrdi da samo Beograd na vodi duguje gradu 100 miliona evra i dodao da se novac mora “sliti u budžet” i usmeriti na potrebe građana.

Kandidat za gradonačelnika obećava, da ukoliko bude izabran, da će se sredstva raspoređivati na pravedan način i tamo gde su najpotrebnija.

“Na primeru Beograda, pred licem javnosti, pokazaćemo Srbiji gde i koliko ovaj režim pljačka. Moramo videti i ko je za šta odgovoran”, naveo je Janković i dodaje da će oni koji su imali veze sa korupcijom odgovarati za svoje postupke po zakonu.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: