Podeli vest

Vagon cisterna u zadnjem delu teretnog voza zapalio se danas dok je prelazio Krimski most, saopštila je pres služba Krimske železnice.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Printscreen

JEZIVA EKSPLOZIJA NA KRIMSKOM MOSTU

“Cisterna za gorivo u zadnjem delu teretnog voza se zapalila, lokomotiva i nekoliko automobila iza nje odvezeni su do železničke stanice u Kerču. Procedura za reagovanje u vanrednim situacijama je u toku. Uzroci incidenta se utvrđuju“, navodi se u saopštenju.

Ranije su ruske vlasti na Krimu saopštile da se objekat za koji se veruje da je rezervoar za gorivo zapalio na Krimskom mostu, ali da plovni lukovi vijadukta nisu pretrpeli oštećenja.

“Rano je govoriti o uzrocima i posledicama. Radovi na gašenju požara su u toku“, napisao je pomoćnik lidera Krima Oleg Krjučkov na svom Telegram kanalu, prenosi TAS S.

U međuvremenu, zvaničnica ruske federalne agencije za puteve (Avtodor) rekla je za TAS S da je kretanje vozila preko Krimskog mosta obustavljeno zbog incidenta.

“Saobraćaj je privremeno obustavljen, rusko osoblje Ministarstva za vanredne situacije i služba za puteve rade na licu mesta da vatru”, rekla je ona.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: