Podeli vest

Joanikije je pozvao verne da se pomole Bogu da on da snage onima koji su izgubili najdraže da izdrže bol dostojanstveno.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

cetinje
Foto: Shutterstock

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije rekao je danas da je tragedija na Cetinju “strašna opomena za svakoga čoveka da se zamisli gde je i šta je”.

Joanikije je tokom službe u Cetinjskom manastiru, na praznik iznošenja Časnog Krsta i Svetih mučenika Makaveja, istakao da posle te tragedije ne priliči da se u Crnoj Gori govori mnogo reči.

“Cetinje je u velikoj žalosti, velikoj tuzi, bolu, patnji i nesreći zbog tragedije koja se dogodila. Izginula su deca, izginuli su nevini ljudi. Samo možemo da zavapimo Gospodu Bogu da izlije svoju milost na ovaj grad, a posebno na ožalošćene porodice”, rekao je Joanikije, prenosi portal Mitropolije.

Pozvao je verne da se pomole Bogu da on da snage onima koji su izgubili najdraže da izdrže bol dostojanstveno.

“Ovo je strašna opomena za svakoga čoveka, za svakoga ko čuje kakva se tragedija dogodila – da se čovek zamisli gde je i šta je. Bog da izlije svoju milost na ovaj grad i na one koji su ožalošćeni, a pokoj dušama onih koji su preminuli”, kazao je Joanikije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: