Podeli vest

Jedan od lidera koalicije NADA, predsednik Nove DS S Miloš Jovanović, izjavio je da sada nije vreme za pronalaženje krivaca za pogrešnu politiku, koja je na KiM vođena od 2008, već je vreme za promenu politike i zauzimanje čvršćeg stava prema zapadu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

MILOS JOVANOVIC
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ARHIVA

Jovanović ističe da je vreme za čvršći stav prema pokušajima da se da legitimitet, kako je rekao, secesionistima i lažnoj državi.

Jovanović je danas u okviru trodnevne posete KiM posetio selo Klokot u opštini Vitina i mladića kog je na Božić pretukla grupa Albanaca i tom prilikom mu poklonio knjigu Zakonopravilo Svetog Save, navodi se u saopštenju koalicije NADA.

Kako se navodi, Jovanović je posetu iskoristio da se upozna o bezbednosnoj situaciji i stavovima kosovskih Srba o predloženom francusko-nemačkom sporazumu.

On je obišao i Svete Arhangele kod Prizrena, crkvicu u selu Grnčar, kao i selo Mogila u Kosovsom Pomoravlju, gde je ponovio svoj stav da su neprihvatljiva sva rešenja i predlozi koji nisu u skladu sa Ustavom Srbije, kao ni rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: