Podeli vest

Rumunska policija je 29. decembra 2022. godine uhapsila Endrjua Tejta, njegovog brata Tristana i dve državljanke Rumunije i optužila ih da su formirali kriminalnu grupu koja je seksualno iskorišćavala šest žena. Sada mu je oduzela i automobile

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/AP Photo/Alexandru Dobre, File

Rumunski organi gonjenja danas su počeli da premeštaju zaplenjene luksuzne automobile uhapšenog kontroverznog influensera i nekadašnjeg učesnika britanskog Velikog brata Endrjua Tejta na bezbednu lokaciju.

Nekoliko Tejtovih automobila, među kojima su i oni marke Rols-Rojs, BMV i Mercedes, je premešteno sa njegovog imanja, koje se nalazi na periferiji Bukurešta, u magacin čija lokacija nije poznata, prenosi Rojters.

Tužioci su ove nedelje saopštili da su zaplenili 15 luksuznih vozila i više od 10 nekretnina i kuća koje pripadaju osumnjičenima, među kojima je i Endrju Tejt.

Prema navodima rumunskog tužilaštva, u pitanju je preventivna mera, jer bi vozila i nekretnine zaplenjeni u Bukureštu i okruzima Prahova i Brašov mogli da budu ukradeni ili prodati.

Rumunska policija je 29. decembra 2022. godine uhapsila Endrjua Tejta, njegovog brata Tristana i dve državljanke Rumunije i optužila ih da su formirali kriminalnu grupu koja je seksualno iskorišćavala šest žena.

Optuženi su negirali krivicu i i uložili žalbu na odluku suda kojom su smešteni u pritvor na 30 dana, ali njihova žalba je odbijena. Endrju Tejt je ozloglašen zbog širenja mizoginije i govora mržnje preko društvenih mreža, a javnosti je poznat i po pokazivanju luksuznog životnog stila u kome navodno uživa.

Tejt, koji ima britansko i američko državljanstvo, je ranije izjavio da žene pripadaju muškarcima i da su same delimično odgovorne za silovanje.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: