Podeli vest

Vebinar koji daje odgovor o uslovima izvoza voća i povrća u Ujedinjene Arapske Emirate i Saudijsku Arabiju biće održan 12. aprila

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

izvoz
Foto: Shutterstock

Zainteresovani za izvoz svežeg voća i povrća na tržište Bliskog istoka, odnosno u Ujedinjene Arapske Emirate (UAE) i Saudijsku Arabiju, više informacija o izvoznim mogućnostima na ovo tržište mogu da dobiju na vebinaru koji će biti održan 12. aprila.

Vebinar organizuju Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO) i Evropska banke za obnovu i razvoj (EBRD) u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS), objavila je ova agencija.

Eksperti iz oblasti izvoza i plasmana na tržište Bliskog istoka daće učesnicima panela aktuelne informacije vezane za tržišta hrane u UAE i Saudijskoj Arabiji, trendovima, perspektivama onlajn prodaje, te korisne savete oko dizajna maloprodajnih pakovanja i upoznati ih sa ključnim koracima u procesu izvoza svežeg voća i povrća.

UAE i Saudijska Arabija su veliki uvoznici hrane za sopstvene potrebe budući da 90 odsto hrane nabavljaju iz uvoza, a ove zemlje su i ulazna tržišta preko kojih se realizuje dalji izvoz za druge zemlje regiona.

Link za prijavu: https://fao.zoom.us/meeting/register/tJItc-CoqjgvHtRZwaKahbOBplFzhmsxDXKS


bilten logo

POSLEDNJE VESTI:

SUTRA JE SPASOVDAN

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici sutra slave praznik Vaznesenja Gospodnjeg, Spasovdan, kojim se obeležava…