Podeli vest

Grupa Albanaca izazvala je danas opasnu provokaciju kad se oko 15 časova provozala kroz mešovito srpsko naselje Vrbovac.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

KANCELARIJA ZA KIM
Foto: Kancelarija za KIM

Grupa Albanaca izazvala je danas opasnu provokaciju kad se oko 15 časova provozala kroz mešovito srpsko naselje Vrbovac u opštini Vitina mašući zastavama terorističke UČK i uz zvuke sirena, a Kancelarija za KiM konstatuje da se to dogodilo u danu kada je Aljbin Kurti pokušao da sprovede u delo svoje protivpravne i jednostrane poteze kojima je direktno udario na Srbe na Kosovu i Metohiji.

Nažalost, događa se ono na šta Kancelarija za Kosovo i Metohiju svakodnevno upozorava, a to je da neodgovorni i jednostrani antrisrpski potezi i retorika Aljbina Kurtija direktno generišu napade na Srbe koji žive južno od Ibra, ocena je Kancelarije za KiM.

Iz Kancelarije poručuju da upravo današnji incident ima za cilj da zaplaši, onespokoji Srbe u ovoj mešovitoj sredini, ali i da predstavlja opasnu pretnju preostalom življu i zaključuju da dok se Srbima na Kosovu i Metohiji brani čak i da nose majice s porukama „Nema predaje“ Albanci u pokrajini divljaju sa zastavama terorističke UČK i za to niko ne snosi sankcije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: