Podeli vest

Legende stonog tenisa Aleksandar Karakašević i Goran Kocić odigraće u subotu 1.aprila u 18 časova u holu Tržnog centra Big Fashion revijalni meč povodom otvaranja Stonoteniskog centra Kocić&SDPS.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto:PROMO

Pored toga, ove subote i nedelje na istom mestu, od 12 do 19 sati, svi zainteresovani moći će da besplatno zaigraju stoni tenis i osvoje gratis stonoteniske termine u trajanju od jednog sata u Akademiji Kocić i Stonoteniskom centru Kocić&SDPS, koji se otvara početkom aprila.

Novi stonoteniski centar zajednički je projekat Akademije Kocić, koju vodi naš čuveni stonoteniser i dugogodišnji selektor reprezentacije i paraolimpijske reprezentacije prof. dr Goran Kocić, i preduzeća SDPS, koje čini tim visokostručnih i posvećenih profesionalaca među kojima je 80% osoba sa invaliditetom.

“Karakašević i ja sretali smo se u različitim ulogama. Bili smo saigrači, a kasnije sam imao tu čast da budem selektor i trener reprezentacije u kojoj je on nastupao. Prijatelji smo, igraćemo revijalni meč, ali znajući koliko obojica volimo da pobeđujemo slutim da će se to pretvoriti u ozbiljno nadmetanje. Verujem da će se i publika, upravo zbog toga, dobro zabaviti,” kaže Kocić.

Čuveni teniser objašnjava da njegovo iskustvo tokom godina vođenja Akademije Kocić potvrđuje da opšte interesovanje za stoni tenis raste: “Ovaj vid rekreacije pogodan je za sve starosne grupe i polove, a jednako je zabavan za one koji nikada nisu držali reket i one koji su iskusni igrači. Zato smo želeli da novi centar koji otvaramo bude na lokaciji Viline vode koja je lako dostupna iz različitih delova grada.“

On ističe da se posebno raduje što će Stonoteniski centar Kocić&SDPS biti prilagođen i potrebama osoba sa invaliditetom: “Želim da moje iskustvo u radu sa paraolimpijcima primenim omogućavajući svim osobama sa invaliditetom da uživaju u stonom tenisu. U sali u kojoj imamo 9 stolova, osobe sa invaliditetom imaće svakog dana besplatan termin, podršku trenera, a pristup i prostorije unutar centra biće prilagođene njihovim potrebama.“


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ