Fudbaler Aleksandar Katai je proglašen za najboljeg sportistu Sportskog društva Crvena zvezda, odbojkašica Bojana Drča dobila je nagradu za najbolju sportistkinju.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

katai
Foto: Shutterstock

Sportsko društvo Crvena zvezda je danas na stadionu “Rajko Mitić” povodom 78. rođendana uručila nagrade najboljim sportistima, sportistkinjama i klubovima “crveno-bele” porodice.

Fudbaler Aleksandar Katai je proglašen za najboljeg sportistu Sportskog društva Crvena zvezda, odbojkašica Bojana Drča dobila je nagradu za najbolju sportistkinju.

Nagrade za životno delo pripale su bivšem fudbaleru Dušanu Saviću, teniseru Slobodanu Živojinoviću i košarkašici Zorici Đurković.

Džudo klub je dobio nagradu za najbolji klub SD Crvena zvezda, dok je fudbalski klub nagrađen priznanjem koje nosi naziv „Crveno-belo srce“.

Nagradu za najhumaniji klub u Sportskom društvu Crvena zvezda je u ime fudbalskog kluba primila koordinatorka društveno-odgovornog rada Jelena Trišović.

Terzić: Crvena zvezda nikada nije bila mlađa, lepša i zdravija

Kopiraj

Generalni direktor FK Crvena zvezda i predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas, na ceremoniji povodom 78. rođendana Sportskog društva, da Crvena zvezda nikada nije bila mlađa, lepša i zdravija.

“Naša Crvene zvezda, iako danas ima 78 godina, nikada nije bila mlađa, lepša i zdravija. Ponosan sam na sve rezultate koje smo ostvarili u prošloj godini, iako nas veličina Crvene zvezde uvek tera na samokritičnost, sa željom da budemo bolji i uspešniji nego što smo bili juče”, izjavio je Terzić.

Dodao je da ga raduje jedinstvo koje pokazuju svi u SD Crvene zvezda.

“Posebno me raduje jedinstvo koje smo pokazali u prethodnom periodu kada smo se radovali uspesima i tugovali u neuspesima. Naravno, mnogo više je bilo uspeha, ali nas veličina Zvezde obavezuje da budemo još uspešniji. Kao predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda, želim da vam čestitam na rezultatima i poželim mnogo radosti, zdravlja, sreće, vama i vašim klubovima. Srećan rođendan Zvezdo”, zaključio je Terzić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: