Megan i Hari, uprkos razlikama sa članovima kraljevske porodice, progovorili su i izrazili saučešće zbog Kejtine dijagnoze raka.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

hari i megan
Foto: Tanjug/Kirsty O’Connor/Pool Photo via AP, File

Nakon što je princeza Kejt (42) otkrila svoju dijagnozu raka u srceparajućem videu u petak uveče i najavila predstojeću preventivnu hemoterapiju, odziv je bio ogroman. Podrška i dobre želje dolaze sa raznih strana, uključujući i prilično neočekivana mesta. Ono što je za neke iznenađujuće je solidarnost koju su iskazali princ Hari (39) i vojvotkinja Megan (42).

Iako se kaže da su odnosi između Suseksa i princeze zategnuti, posebno nakon njihove javne polemike i otkrića o kraljevskoj porodici, njihova podrška je kao znak pomirenja u ovom teškom trenutku.

Razdaljina između članova porodice je dobro poznata nakon što su Hari i Megan napustili kraljevske dužnosti i preselili se u SAD da žive nezavisnijim životima. Ali uprkos ovim razlikama, oni sada pokazuju svoju solidarnost i saosećanje prema princezi Kejt u njenoj borbi protiv raka.

Takođe kralj Karlo III. (75) već je izrazio podršku snaji. Njegovo Veličanstvo je bilo „veoma ponosno na Katarinu zbog njene hrabrosti da ovako govori“. Nakon njihovog zajedničkog boravka u bolnici, Čarls je „održao blizak kontakt sa svojom voljenom snajom poslednjih nedelja“, navodi Bakingemska palata.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: