Ministarka Kisić je pozvala sve strane da se fokusiraju na razgovore, jer se samo tako može doći do najboljeg rešenja za sve

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

kisić
FOTO TANJUG/JADRANKA ILIĆ/ARHIVA

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić izjavila je da nisu tačne tvrdnje pojedinih predstavnika radnika Fijata da im je ona danas prenela da nema nikakvih pomaka i naznaka da će im država pomoći.

Ministarka Kisić je rekla Tanjugu da je u svakodnevnoj komunikaciji kako sa predstavnicima kompanije, tako i sa predstavnicima sindikata Fijata, u cilju iznalaženja najboljih rešenja za radnike te kompanije.

Ona je pozvala, kako je rekla, u duhu daljeg socijalnog dijaloga, sve strane da se fokusiraju na razgovore, jer se samo tako može doći do najboljeg rešenja za sve.

Jedan od zaposlenih koji je učestvovao u pregovorima sa predstavnicima vlade Zoran Miljković je ranije danas izjavio za Novu rs da se tokom dana čuo sa ministarkom Kisić i da je, kako tvrdi, od nje saznao da nema nikakvih pomaka niti naznaka da će im država pomoći i najavio da će radnici sutra ujutru blokirati ulaze u fabriku.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: