Podeli vest

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila je danas u Babušnici vrtić “Dečija radost”, u kome boravi oko 150 dece i u potpunosti je renoviran posle 45 godina.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ZA BRIGU O PORODICI I DEMOGRAFIJU/ DEJAN UROŠEVIĆ

Kisić je istakla da renoviranje tog vrtića pravi primer odgovornog odnosa prema deci, koja sada imaju potpuno nove i savremene uslove za boravak.

Kisić je navela da su sve aktivnosti koje sprovodi opština Babušnica u cilju podrške porodicama i deci dale dobre rezultate, jer je ovo jedna od retkih devastiranih opština u kojoj je u poslednje dve godine došlo do povećanja broja novorođene dece, saopštilo je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju.

Ministarka je istakla da nema veće sreće od toga kada deci izmamite osmehe i radost, kada im obezbedite sve uslove za lepo detinjstvo.
“To je cilj svih naših aktivnosti. Sve što radimo i gradimo je za našu decu, koja su najveći motiv za realizaciju svih projekata”, rekla je Kisić.

FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ZA BRIGU O PORODICI I DEMOGRAFIJU/ DEJAN UROŠEVIĆ

Ona je u selu Draginac u ovoj opštini posetila višečlanu porodicu Mihajlović, a porodice poput ove su, kako je naglasila, pravo bogatstvo Srbije.
Prema njenim rečima, cilj države je da se u svakom delu Srbije rađa što više dece i da imamo još mnogo ovakvih porodica.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: