Podeli vest

Najavljena nova porodična serija!

aUTOR: Bilten.Rs IZVOR :Tanjug

Foto: Pixabay

Nova porodična serija “U klinču” u kojoj igraju Nikola Kojo, Branka Katić, trep muzičar Mihajlo Veruović Vojaž i drugi, čije snimanje počinje sutra i imaće 30 nastavaka, biće prikazivana najverovatnije od septembra, najavili su danas autori.

Producent Miloš Avramović, koji je kreator serije uz Aljošu Cheranića, rekao je na konferdenciji za novinare da su želeli da mladim i starijim gledaocima ponude “interesantnu, novu, svežu porodičnu šeriju sa malo drugačijim pristupom”.

U seriji Radiotelevizije Srbije i produkcije kuće Režim, Katić igra majku dvoje dece Aljoše i Milice, koje igraju Veruović i Anita Ognjanović, udatu za bokserskog šampiona Velju, kog tumači Kojo.

“Ja sam mama i moderna Beograđanka koja ima marketinšku agenciju. Ima situacija koje moramo da rešavamo. Podržava decu, udata je za Velju koji misli da zna sve najbolje. Iz svih tih probleme kroz koje ćemo prolaziti spašće nas ljubav”, rekla je Katić.

Pored kultnog filma “Mi nismo anđeli” (1992), Katić je podsetila da se sa Kojom pojavljivala i u nekim televizijskim emisijama, da su “radili u pozorištu zajedno dugi niz godina”, kao i da se vole i poštuju.

Veruović je istakao da mu je “velika čast” što je dobio priliku za svoje prvo glumačko ostvarenje, dodavši da je sličan svom liku Aljoše i da mu neće biti problem da ga igra.

“Kad sam dobio poziv od Avramovića, otvoren sam tip, volim sve novo, odmah sam rekao hajde. Kada je stigao scenario bio je momenat dileme da li ja to mogu. Ali probama i vežbama sa Brankom, Anitom i rediteljima mislim da sam uspeo da shvatim Aljošu”, rekao je mladi muzičar.

Veruović je dodao da će stiću da uradi i muziku za špicu serije “u klinču”, koju će režirati Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

“Radeći sa Vojažom shvatio sam kako se lako američki pevači prebace u Holivud. To su talenti jako bliski. Imamo sjajnog muzičara i dobićemo sjajnog glumca”, rekao je Bećković.

Avramović je rekao da je upoznao Veruovića tokom rada na filmu “Juzni vetar” i da je tada video “da je talentovan mladić”, da se “kuvala ideja i bilo je samo pitanje na koji način će se realizovati”.

Ognjanović je rekla da igra Milicu koja se bavi “boksom isto kao tata i brat” i sa 16 godina je “uporna, ambiciozna, pokušava da izađe iz bratove senke”.

“Ključ za nju mi je bio što se lako nosi sa problemima i sve gleda kao zabavu. Više je tatino dete”, dodala je Ognjanović.