Podeli vest

Predstavnica Srbije na Evroviziji Konstrakta obišla je izgradnju festivala i pozvala svoje obožavaoce da posete devetnaesti Beer Fest

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

konstrakta
FOTO TANJUG/NENAD MIHAJLOVIC

Devetnaesti Beer Fest će se održati u Beogradu od 18. do 21. avgusta.

Konstrakta će nastupiti poslednjeg dana festivala na glavnoj bini, zajedno sa organizatorima obišla je prostor na kome će se održati tradicionalni Beogradski festival piva, ne krijući svoje oduševljenje.

“Velika je bina, mogli bismo da uključimo i plesačice”, izjavila je razgledajći binu, “Bočno su sve ekrani? Ovo je impozantno”, komentarisala je Konstrakta organizatorima.

Nekadašnja članica indi pop grupe “Zemlja gruva” nije propustila priliku da se našali na ime svoje pesme “In corpore sano”.

“Samo još nisam navežbala kako da bacim peškire u publiku, ja zamahnem, on padne tu”, nasmejala je Konstrakta sve prisutne.

Podsecćanja radi, Beogradski festival počinje sutra, a pripreme su u punom jeku.

Organizatori su najavili novi koncept, sa dve festivalske zone, Cloud zonom, gde će ulaz biti slobodan celo veče, te muzičkom zonom, gde će besplatno moći da se uđe do 19:30, a nakon toga će ulaz biti moguć uz kupovinu dva kupona, koji će u toku večeri moći da se zamene za piće na posebno označenim zamenskim mestima na festivalskom prostoru.

Tokom četiri dana festival će ugostiti brojne domaće, regionalne i svetske muzičke zvezde, a pored Konstrakte dolaze i Tomi Emanuel, “Kosheen”, “Bajaga i Instruktori”, “Hladno pivo”, Senidah, Masimo Savić, “Nipplepeople”, “Psihomodopop”, “Love Hunters”, “E-play”, “Blaža i Kljunovi”, “DLM”, “Queen Real Tribute”, “Bijelo dugme tribute”, “Atomsko Sklonište” i brojni drugi.

Pored bogatog muzičkog programa, najavljen je produkcijski spektakl sa skoro 800 metara kvadratnih LED ekrana, najsavremenijim LEO ozvučenjem, te brojnim sadržajima kao što su Beer market i Craft Beer Land sa preko 300 etiketa piva, Moto Platz (sa posebnom binom i muzičkim programom, zidom smrti, kampom, izložbom custom i oldtajmer motora, tattoo studiom itd), Intergalactic Diner Foodland, Silent disco bina, Luna park, kao i Bioxgn selfi toranj visok 17m sa kog će posetiocima biti omogućeno fotografisanje.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: