Košarkaški klub Crvena zvezda demantovao je danas pisanje dela medija o navodnom odlasku Fakunda Kampaca u Real na kraju sezone.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zvezda
Foto: Shutterstock

“KK Crvena Zvezda reaguje ovim putem posle novih glasina i dezinformacija koje su ‘ekskluzivno’ u nedelju, 23. aprila, godine preneli pojedini mediji, pozivajući se na izvesni španski portal osnovan tek krajem 2022.godine. Fakundo Kampaco je igrač našeg kluba i nikakvih pregovora u martu (u Barseloni) oko njegovog odlaska u drugi klub nije bilo”, saopštio je beogradski klub.

“Ovom prilikom podsećamo javnost da se status našeg igrača u odnosu na njegovu izjavu datu srpskim medijima pre samo 10 dana nije promenio:

“Nismo pričali o mom statusu još, još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti” rekao je Kampaco”, kaže se u saopštenju.

Crvena Zvezda je navela da nema nameru više da reaguje i demantuje brojne glasine i dezinformacije ovim povodom, a da se prvi tim maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u ABA ligi i srpskoj Superligi – “sa Fakundom Kampacom u timu”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: