Podeli vest

Merkur je konačno završio svoje retrogradno putovanje i taman kada smo se ponadali da je kraj mukama, astrolozi najavljuju novi obrt.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

RETROGRADNI MERKUR
Foto: Shutterstock

Konačno smo početkom ove nedelje odahnuli, tri puta se poljubili sa retrogradnim Merkurom za oproštaj i krenuli u nove pobede jer smo mislili da je problemima u komunikaciji i sa tehnikom došao kraj, ali ipak šou nije gotov.

Umesto da nam se razdani, astrolozi kažu da nam povratak Merkura u svoje redovno kretanje zbog opozicije planete komunikacije sa Neptunom donosi nove nevolje. Ovaj aspekt koji je povezan sa Neptunom planeta iluzija sa jedne strane može da nam donese paranoične napade, a sa druge napade kreativnosti, pa kako se kome zalomi, kažu astrolozi.

Ipak, astrolozi kažu da je vreme da ovaj period iskoristimo da zastanemo i razmislimo o svojim ciljevima kako bismo napravili jasan plan i da to može biti jako dobro.

Momenat kada Merkur ulazi u Vagu 10. oktobar je dan na koji bi trebalo da obratite posebnu pažnju.

Baš 10. oktobra ćemo ponovo procenjivati odnose i način na koji se povezujemo jedni sa drugima. Od nas se traži diplomatija i dobro vaganje.

Upišite 10. oktobar u kalendar odvojte vreme i sagledajte koga ste povredili u vreme haosa retrogradnog Merkura i koje ste poslovne obaveze propustili. Vreme je za poruke izvinjenje i završavanje stvari.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: