Podeli vest

Na pitanje da li Vladimir Putin planira da primi delegaciju Turske, Peskov je odgovorio negativno i dodao da će “u to biti uključeno Ministarstvo odbrane”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

kremlj
Foto: Pixabay

Rusko Ministarstvo odbrane razgovaraće sa Turskom o stvaranju bezbednog koridora za izvoz žitarica iz ukrajinskih luka, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Na pitanje da li ruski predsednik Vladimir Putin planira da primi delegaciju Turske, Peskov je odgovorio negativno i dodao da će “u to biti uključeno Ministarstvo odbrane”, prenosi agencija TAS S.

Prethodno je list Milijet, pozivajući se na svoje izvore iz kabineta predsednika Turske izvestio da će se pregovori između Rusije, Ukrajine, Turske i Ujedinjenih nacija o izvozu žitarica iz ukrajinskih luka održati sledeće nedelje u Istanbulu.

Takođe, TV kanal A Haber je izvestio da će delegacija turskog Ministarstva nacionalne odbrane otputovati u Rusiju kasnije ove nedelje, kako bi razgovarali o pitanju stvaranja bezbednog koridora za izvoz poljoprivrednih proizvoda iz Ukrajine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: