Podeli vest

Peskov je naglasio da su pokušaji da se Rusija potisne iz svetskih zbivanja apsolutno beznadežni jer je to, po njegovim rečima, “zapravo nemoguće učiniti”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

kremlj
Foto: Pixabay

Zaštita suvereniteta Rusije ni u kom slučaju ne znači izolaciju zemlje od ostatka sveta, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov u intervjuu za TAS S uoči Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu (SPIEF).

“Videli smo da se u okviru priprema za forum, predsednik Rusije Vladimir Putin susreo sa mladim inženjerima, preduzetnicima, naučnicima koji će takođe učestvovati na skupu, i govorio dosta o našem suverenitetu, kako tehnološkom, tako i industrijskom, komercijalnom i tako dalje. Predsednik je dao važnu napomenu da naš suverenitet ni u kom slučaju ne znači izolaciju”, rekao je Peskov.

On je naglasio da su pokušaji da se Rusija potisne iz svetskih zbivanja apsolutno beznadežni jer je to, po njegovim rečima, “zapravo nemoguće učiniti”.

“Istisnuti Rusiju iz međunarodnog života je apsolutno beznadežno i zapravo nemoguće, razvoj događaja tokom proteklih meseci to jasno naglašava“, rekao je Peskov, navodi TAS S.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: