Podeli vest

Kristijano Ronaldo i njegova supruga sinoć su objavili vest o smrti novorođenog sina i zamolili za privatnost

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Kristijano Ronaldo
Foto: Shutterstock

Kristijano Ronaldo i njegova supruga sinoć su objavili vest o smrti novorođenog sina.

Ronaldo i njegova supruga Georgina Rodriges su u oktobru saopštili da čekaju blizance, a portugalski fudbaler je putem Instagrama objavio da je dečak preminuo.

„Sa najvećom tugom obaveštavamo vas da je naš sin preminuo. To je najveća bol sa kojom roditelj može da se suoči. Samo nas rođenje naše devojčice ispunjava nadom i radošću”

Portugalac i njegova supruga zamolili su za privatnost nakon što su objavili ovu vest.

Ronaldo i Georgina Rodriguez koji su se upoznali 2016. godine, zajdno imaju ćerku Alanu Martinu(3), ali pored nje Ronaldo ima još troje dece – blizance Evu i Matea(3) i Kristijana Juniora (10).

Kada je Ronaldo dobio prvog sina izjavio je da je postao otac, da sva roditeljska prava pripadaju njemu i da majka neće imati učešćaeu roditeljstvu. Majka Kristijana Ronalda tada je rekla da je ona otišla po unuka u privatnu bolnicu na Floridi i da ga je odvela u Španiju.

Ipak, britanski mediji koji su istraživali gde su rođeni Ronaldovi blizanci, saznali su da su oni začeti u laboratoriju u Los Anđelesu i da su rođeni u kalifornijskoj La Mesi, gde je rođen i prvi Ronaldov sin čime se dokazalo da je Ronaldova majka rekla neistinu

Deo dokumenata jo Kristijanovoj deci dostupan je javnosti, ali veo misterije o surogat majci njegove dece i dalje postoji.

Sve bi moglo da bude razjašnjeno u novom Netflixovom hitu pod nazivom ‘Soy Georgina’, koji prati život Kristijanove partnerke Georgine Rodriguez.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: