Podeli vest

Prema istraživanju trećina vlasnika kućnih ljubimaca više voli svog ljubimca od svog emotivnog  partnera.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

PAS
Foto: Pixabay

Prema novom istraživanju kompanije Asda Money, trećina vlasnika kućnih ljubimaca više voli svog ljubimca od svog emotivnog  partnera.

Svaki peti vlasnik kaže da je njihov ljubimac bolji slušalac od bilo koga kog poznaje, a četvrtini žena se izjasnilo da im ljubimac nedostaje više od partnera kada ga nema.

Ovo su samo neki od nalaza istraživanja među 2.000 britanskih vlasnika kućnih ljubimaca, koje je sprovela Asda Money povodom  Nacionalnog meseca kućnih ljubimaca (1. aprila – 3. maja).

Takođe, istraživanje pokazuje da  su postojale značajne regionalne razlike, a broj ljudi koji više vole svog ljubimca od svog partnera porastao je na oko 37% u širem centru Londona i Velsu.

Dobro slušanje često se smatra važnim faktorom veze. U studiji je otkriveno da svaki peti vlasnik kućnih ljubimaca navodi da je njihova voljena mačka ili pas bolji slušalac od bilo koga koga poznaje, prenosi magazin PetBusinessWorld.

Kada je reč o ljubomori u vezi, skoro jedna trećina (31%) rekla je da im je partner ljubomoran  na pažnji koju pružaju svom ljubimcu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: