Podeli vest

Specijalni izaslanik Evropske unije Miroslav Lajčak razgovarao je sa evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Tanjug

varhelji
FOTO TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak razgovarao je danas sa evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem o procesu dijalogu.

Lajčak je u objavi na svom Tviter nalogu naveo da je sa Varheljijem imao koristan razgovor i o širem regionalnom kontekstu, kao i o naporima EU za 2023. godinu.

“Drago mi je što sam se sreo sa komesarom Oliverom Varheljijem danas. Bilo je korisno razgovarati o Dijalogu u širem regionalnom kontekstu i evropskim naporima za 2023. godinu”, napisao je Lajčak.

Varhelji: Napredak u dijalogu Beograda i Prištine ključan za njihov evropski put

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji ocenio je danas, nakon sastanka sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom da je pomak u dijalogu ključan za napredak na njihovom evropskom putu.

“Kretanje napred u dijalogu Beograda i Prištine ključno je za napredak na njihovom evropskom putu. Početak godine sa specijalnim predstavnikom EU Mirioslavom Lajčakom, razgovarali smo o daljem putu”, napisao je Varhelji na svom Tviter nalogu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: