Podeli vest

Menadžer fudbalera Čelsija Frenk Lampard izjavio je da uočava namere u klubu da se stanje unapredi u narednim godinama, prenosi Skaj sport.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/John Walton/PA via AP

Londonski klub je trenutno na 11. poziciji na tabeli Premijer lige i ima male šanse da dođe do mesta koja vode u evropska takmičenja naredne sezone.

“Apsolutno bih sada potpisao za Čelsi. Ima toliko dobrih stvari vezanih za ovaj klub. Izreka kaže da je forma prolazna, a kvalitet trajan. Uočavam fantastične namere da se klub unapredi. Mnogi velikani svetskog fudbala prolaze kroz ovaj proces na neki način, a što ga uspešnije prebrodite više pehara ćete osvojiti kad dođe trenutak da sve ovo naplatite”, istakao je Lampard. Dodaje da mu je drago da može da bude deo pozitivnih procesa u Čelsiju.

“Primamljiv je to izazov. Najlakše je padobranom sleteti na mesto gde je sve posloženo i uspešno. Učinak na domaćem terenu nije sjajan. Niti otkako sam došao, niti pre mene. Ljudski je da to stvori nervozu među igračima i trenerima. Jedini način da prebrodimo krizu je da pokušamo da uradimo prave stvari. Bio sam u situaciji u kojoj su sad moji fudbaleri. Jednostavno, moraju da je prevaziđu”, zaključio je Lampard.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: