Podeli vest

Menadžer Čelsija Frenk Lampard izjavio je da u budućnosti želi da vodi klub koji će imati pravi fudbalski projekat, prenose britanski mediji.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

lampard
Foto: Tanjug/AP Photo/Steve Luciano, File

Lampard je vodio Derbi, a potom Čelsi od 2019. do 2021, ali je dobio otkaz u londonskom klubu posle serije loših rezultata.

On je potom vodio Everton, ali je u januaru ove godine klub iz Liverpula raskinuo ugovor sa Lampardom, takođe zbog loših rezultata.

Lampard je pre mesec dana preuzeo Čelsi, pošto je otpušten Grejem Poter, a vodiće londonski klub do kraja sezone. Lampard je izgubio svih šest utakmica na kojima je u poslednjih mesec dana vodio Čelsi.

“Puno poslova na ovom nivou nudi pravi izazov. Međutim, moj cilj je da pronađem pravi projekat, klub koji će da bude u nivou sa tvojim željama. Klub koji gaiji jedan stil. Srce me vodilo da dođem ovde, ali znam da sam kratkoročno rešenje”, rekao je Lampard.

On je istakao da ne želi da na budućem poslu bude privremeno rešenje.

“Želim da radim negde gde ću da imam šansu da sve odradim na svoj način. Znam šta je to. Ne želim da kažu da sam izbirljiv, ali tako je. Ponosan sam što sam dva puta vodio Čelsi. Everton i Derbi su takođe veliki klubovi. Međutim, od sada ću sve da gledam drugačije”, rekao je Lampard.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: