Podeli vest

Mladi 19-godišnji fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković produžio je ugovor do juna 2027. godine, saopšteno je na klupskom sajtu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

fudbal
Foto: Pixabay

“Produžetak ugovora smatram kao nagradu za partije koje pružam tokom sezone. Zahvalan sam stručnom štabu na ukazanom poverenju i nadam se da sam ispunio, i da ću tek ispuniti očekivanja svih u klubu u narednim godinama. Znači mi ukazano poverenje, jer sam Zvezdino dete i znam kako stvari funkcionišu, s obzirom da sam ceo život na Marakani. Smatram da sam u ovoj godini napredovao kao čovek pre svega, ali i kao igrač, tako da sam siguran da ću u budućnosti biti sve bolji na terenu. Što se tiče tih intervencija na gol-liniji, ne planiram da budem golman, ali volim da pomognem ekip”, rekao je Leković.

U društvu Lekovića, bili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, ali i sportski direktor Mitar Mrkela koji je govorio o darovitom defanzivcu.

“Leković je Zvezdino dete iz Omladinske škole koje je prošlog leta priključeno prvom timu i već je pokazao da ima ozbiljan kvalitet. Odigrao je dosta minuta tokom ove sezone i zaslužio je da dobije novi ugovor. U Zvezdi ima priliku da radi sa dobrim stručnjacima, te da u timu nastupa sa igračima koji imaju mnogo iskustva u domaćem prvenstvu, Evropi i reprezentaciji. Igra sa Erakovićem, Dragovićem, Milunovićem, igraće i sa Spajićem, tako da ima dobre uslove i okruženje za pravilan razvoj. Leković je jedan od onih koji su dobili šansu tokom proleća, a verujem u njega kao i u sve ostale mlade sa minutima u aktuelnoj takmičarskoj godini da imaju lepu perspektivu i da su budućnost kluba”, rekao je Mrkela.

Leković je prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde i u klubu je od petlića, osvajavši kadetsko, a zatim i omladinsko prvenstvo Srbije, da bi se potom iskalio u Grafičaru.

Do sad je 17 puta nastupio za prvi tim i upisao pogodak, na prijateljskom susretu protiv Austrije Luštenau.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: