Klub tvrdi da francuska policija nije dala navijačima Liverpula da uđu na stadion iako su imali regularne ulaznice, dok su im kriminalci krali novac i stvari u toj gužvi

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

liverpul
Foto: Shutterstock

Engleski fudbalski klub Liverpul ponudio je psihološku pomoć navijačima koji su doživeli traume u Parizu za vreme finala Lige šampiona, saopštio je tim sa Enfilda.

Subotnje finale između Reala i Liverpula (1:0), kasnilo je 35 minuta, a francuske vlasti su saopštile su da su za to odgovorni navijači Liverpula. Čelnici engleskog kluba su potom zatražili izvinjenje od francuske vlade, tvrdeći da su organizatori odgovorni za incidente oko stadiona u Parizu.

U saopštenju Liverpula se navodi da će klub da ponudi navijačima psihološku pomoć ako im je potrebna.

Engleski klub tvrdi da francuska policija nije dala navijačima Liverpula da uđu na stadion iako su imali regularne ulaznice, dok su im lokalni kriminalci krali novac i stvari u toj gužvi.

“Scene kojima ste svedočili na stadionu u Parizu pre i posle utakmice ziveće vam u sećanju zbog pogrešnih razloga. Liverpul želi da znate da vam je na raspolaganju pomoć stručnjaka”, naveo je engleski klub.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: