Podeli vest

Rasim Ljajić podržao je Aleksandra Vučića u nastavku dijaloga sa Prištinom, a posle razgovora u Briselu o francusko-nemačkom predlogu.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

Aleksandar Vucic
Foto: Shutterstock

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić podržao je predsednika Aleksandra Vučića u nastavku dijaloga sa Prištinom, a posle razgovora u Briselu o francusko-nemačkom predlogu.

“Trebalo bi podržati naš pregovarački tim na čelu sa Vučićem i nastavak dijaloga u cilju traženja obostrano prihvatljivih rešenja. Ovo je ipak proces, koji će izvesno trajati, i on nema alternativu”, naveo je Ljajić u saopštenju i ocenio da bi najgora stvar bila da pregovori propadnu i da za to bude okrivljena Srbija.

Ljajić je poručio kako nije optimističan po pitanju kompromisa oko Zajednice srpskih opština i kako je jedino izvesno da će se ti razgovori nastaviti i da će se voditi oko plana implementacije, što nije lak posao za pregovarače.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

ALKARAZ ODBRANIO TITULU NA VIMBLDONU

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je drugi uzastopni pehar na Vimbldonu pošto je u reprizi prošlogodišnjeg finala ponovo pobedio Novaka…