Podeli vest

Let na liniji Ljubljana – London kompanije Izidžet otkazan je kada je jedna od putnica napala drugog putnika koji je sedeo pored nje i osoblje aviona.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto:Pixabay

Nakon toga, avion se vratio na terminal, gde je policija privela putnicu, svih 183 putnika je izvedeno iz aviona kako bi ih pregledalo medicinsko osoblje, a avion je prazan odleteo za London, prenosi 24UR.

U Policijskoj upravi Kranj potvrdili su da su aerodromski policajci u sredu oko 11.40 obavešteni o narušavanju javnog reda i mira u jednom od aviona. Jedan od putnika u avionu rekao je da je do incidenta došlo kada se jedna putnica nadvila nad drugu stariju putnicu i od nje tražila da izvadi slušalice iz ušiju i podesi telefon za let.

“Prvo sam čuo vrisak, a posle nekoliko trenutaka i zvukove udaraca. U spor se tada umešala stjuardesa, pokušavajući da smiri putnicu, rekavši joj da ne toleriše nasilje. Nasilna žena je navodno zarila nokte u nju i čak ju je ugrizla. Druga stjuardesa je tada pitala putnike da li neko može da pomogne da se nasilna žena smiri”, rekla je putnica i dodala da je pet muškaraca pomoglo osoblju.

Nakon toga pilot ih je tada navodno obavestio da avion neće poleteti i da će stvar rešiti policija. Očevidac nam je rekao i da je mlađa Slovenka i pre ulaska u avion bila razdražljiva i da je verbalno vređala. Putnicima u avionu obezbeđen je hotelski smeštaj i drugi let u četvrtak popodne.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: