Podeli vest

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali saopštio je da Srbi nisu genocidan narod i poručio predsedniku države Aleksandru Vučiću da će narod uvek biti uz njega, bez obzira na ishod današnjeg glasanja o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Mali je na svom instagram nalogu zahvalio Vučiću na požrtvovanosti, pregalačkom zalaganju za interese Srbije, beskrajnoj energiji koju ulaže za dobrobit svog naroda i neizrecivoj ljubavi prema Srbiji i njenim građanima koju pokazuje borbom za očuvanje pravde u svetu punom licemerja i dvostrukih standarda.

“Znajte da će Vaš narod uvek biti uz Vas, kakav god da je ishod današnjeg glasanja o rezoluciji o Srebrenici, jer ste nam pokazali kako u turbulentnim vremenima naša zemlja mora da se okrene sebi, štiteći svoje interese uprkos međunarodnim pritiscima. Imate našu podršku u svemu što radite, a posebno u današnjem danu kada čekamo vesti iz Njujorka”, napisao je Mali.

Dodao je da Srbija poštuje sve žrtve rata i želi mir po svaku cenu, ali i istinu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SUTRA JE SPASOVDAN

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici sutra slave praznik Vaznesenja Gospodnjeg, Spasovdan, kojim se obeležava 40. dan nakon Vaskrsa kada…