Podeli vest

Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Aleksandar Martinović izvinio se danas svim ljudima koji su se osetili povređenim zbog njegovog govora u Skupštini Srbije 4. jula, kao i predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije zbog neprijatnosti koju su imali usled njegovog govora.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

martinović
FOTO TANJUG/ NACIONALNA AKADEMIJA ZA JAVNU UPRAVU/ARHIVA

“Nisam imao nameru da uvredim građane Republike Srbije koji nemaju ili ne mogu da imaju decu, te smatram da je moj govor protumačen na potpuno pogrešan način. Žao mi je ako je bilo koga moj govor povredio i naneo mu bol”, naveo je Martinović, izvinivši se “svim ljudima u Srbiji koji su se osetili povređenim” njegovim govorom na sednici Narodne skupštine održane pre dva dana.

“Izvinjavam se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije zbog neprijatnosti koju su imali usled mog govora”, saopštio je takođe Martinović.

On je naveo da mu je žao jer je, “ponet emocijama, dozvolio sebi da kaže nešto što je moglo da se tumači na različite načine”.

“Oni koji su pogrešno protumačili moj govor tvrde da sam rekao nešto što nikada ne bih pomislio da kažem. Ali kako kaže stara izreka: “Čovek je gospodar neizgovorene reči, a sluga izgovorene”, dodao je Martinović, a prenelo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: