Podeli vest

Ilon Mask objavio je mem sa svojim slikama na kojima se smeje natpisima koji prepričavaju sled događaja oko njegove ponude za preuzimanje Tvitera.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Ilon Mask
Foto: Pixabay

Milijarder Ilon Mask je u kasnim večernjim satima u nedelju putem fotografija objavio svoju reakciju povodom najave rukovostva Tvitera da će ga tužiti i prisiliti da završi preuzimanje te kompanije za 44 milijarde dolara.

Uzdržavši se od bilo kakvih sopstvenih reči, šef kompanije “Tesla” i Spejseksa je objavio na Tviteru mem sa svojim slikama na kojima se smeje natpisima koji prepričavaju sled događaja oko njegove ponude za preuzimanje Tvitera u poslednjih nekoliko meseci.

Fotografije na nasmejanog Maska prate natpisi: “Rekli su da ne mogu da kupim Tviter”, onda: “Oni neće da objave informacije o botovima”, zatim: “Oni sada hoće da me putem suda nateraju da kupim Tviter”, a pored poslednje, koja ilustruje kako on “puca od smeha” piše: “Oni će sad na sudu morati da otkriju informaciju o botovima”.

Ceo mem pokazuje bezbrižan stav najbogatijeg čoveka sveta u vezi sa složenim i skupim dogovorom o akviziciji Tvitera, koji se odrazio na pad “Teslinih” akcija i zbog kojeg se u nekoliko navrata pribegavalo privremenom finansiranju.

Mask je prvo pristao da preuzme Tviter po ceni od 54,20 dolara po akciji krajem aprila, nakon što je stekao značajan udeo u toj kompaniji što je poguralo cenu akcija naviše. On je kasnije izrazio nezadovoljstvo dogovorom o preuzimanju tvrdeći da Tviter nije otkrio važne informacije, kao što je konkretan broj lažnih naloga i neželjene pošte.

„Uprava Tvitera je opredeljena za zatvaranje transakcije po ceni i uslovima dogovorenim sa gospodinom Maskom i planira da pokrene sudski postupak radi sprovođenjea sporazuma o merdžovanju”, tvitovao je u petak predsednik te kompanije Bret Tejlor.

Akcije Tvitera su se u petak trgovale po ceni od 36,81 dolara, ili za trećinu ispod dogovorene cene za preuzimanje.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: