Podeli vest

Vlasnik Tvitera Ilon Mask, koji je ograničio količinu tvitova koje većina korisnika može da vidi svakog dana, nakon reakcije korisnika odlučio je da na 800 poveća broj pregleda postova za neverifikovane naloge, odnosno na 8.000 za verifikovane.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ELON MUSK
FOTO: Shutterstock

On je ta ograničenja opisao kao pokušaj da se spreči neovlašćeno uzimanje potencijalno vrednih podataka sa platforme društvenih medija, odnosno “scrapinga” – automatizovanog prikupljanja nizova podataka, javlja AP.

Mask je, govoreći o ograničenjima, najpre rekao da su verifikovani nalozi privremeno ograničeni na 6.000 postova dnevno, dok su neprovereni nalozi i novi neprovereni nalozi ograničeni na čitanje 600, odnosno 300 postova dnevno.

Nakon što se suočio sa reakcijom korisnika on je u tvitu napisao da će pragovi biti podignuti na 800 postova za neproverene naloge i 8.000 za verifikovane naloge pre nego što kasnije budu podignuti na 1.000 odnosno 10.000 tvitova.

Tviter sada zahteva od ljudi da se prijave (uloguju) da bi pregledali tvitove i profile – što je promena u njegovoj dugogodišnjoj praksi kako bi se svima omogućilo da četuju.

Ograničenja bi mogla da dovedu do toga da korisnici budu isključeni sa Tvitera dan nakon što su pregledali nekoliko stotina tvitova.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ