Nacionalna akademija za javnu upravu ovogodišnji je dobitnik priznanja za javnost u radu, a priznanje je uručeno vršiocu dužnosti direktora te akademije Dejanu Miletiću.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/Nacionalna akademija za javnu upravu/ Bogdan Bogdanović (HO)

Priznanje “Transparensi in komjunikejšn” (Transparency in Communication) je uručeno u juče na 21. Međunarodnoj PRO PR konferenciji za odnose sa javnošću.

Kako se navodi u saopštenju Nacionalne akademije za javnu upravu, ova konferencija je okupila 200 eksperata iz 16 zemalja, uključujući Sjedinjene Američke Države, Južnoafričku Republiku, Veliku Britaniju i Iran.

Ovo priznanje je dodeljeno Akademiji kao instituciji javne uprave Republike Srbije koja, kako isticuc, podstiče važnost edukacije zaposlenih u javnoj upravi, sa naglaskom na odnose sa javnošću, i na taj način povezuje međunarodne i domaće stručnjake.

Nacionalna akademija za javnu upravu podseća da je ovo drugo priznanje za transparentnost u radu za šest godina postojanja.

Prethodno priznanje je uručeno od strane Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, a tiče se unapređenja prava na slobodan pristup informacijama.

Poručuju da je kontinuitet u priznanjima potvrda neprestanog nastojanja Akademije da obuči službenike u relevantnim i aktuelnim oblastima, a da uz to osigura transparentnost i integritet poslovanja.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: