Podeli vest

Mihajlovićeva je u Smederevskoj Palanci prokomentarisala pisanja pojedinih medija da je uplašena za svoju funkciju

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mihajlović
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ARHIVA

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović ocenila je danas da je važno da nova vlada bude što pre formirana ali i da bude snažna kako bi Srbija mogla da izdrži pritiske i krize kojih će biti, i da izađe iz teškog perioda još jača.

Mihajlovićeva je u Smederevskoj Palanci, na pitanje da prokomentariše pisanja pojedinih medija da je uplašena za svoju funkcijunavela rekla, da se u tabloidima vide razni napisi,ali da veruje da se time bave upravo oni koji nisu došli do važnih funkcija na pravi način, nego nezasluženo, i da su oni ti koji su u strahu.

“Kao doktor ekonomskih nauka sa Beogradskog univerziteta i sa 17 godina staža sam ušla u SNS 2010. godine. Iza mene, kao i pre više od 10 godina, tako i danas, stoje samo iskustvo, rad i znanje. Ponosna sam na sve što sam uradila i uvek sam smatrala da su obrazovanje, rad i rezultati ono što treba da bude odlučujuće, a da je sve drugo igranje i lobiranje”, navela je Mihajlović.

Dodala je da uvek kaže da ne mogu da je napadaju onoliko koliko voli svoju zemlju i koliko energije, rada i znanja ulaže u to da napravim rezultate.

Dodala je da smatra da na ovakve napise u medijima ne treba obraćati mnogo pažnje.

“Važno je da predsednik Srbije što pre izabere mandatara i da Srbija dobije vladu koja je snažna, sa ministrima koji imaju znanje, iskustvo i obrazovanje”, rekla je Mihajlovićeva.

Takođe je dodala da je važno da se za najviše funkcije oslobodimo negativne selekcije i da za mesto u vladi ne može biti dovoljno da je neko član stranke.

“Pred nama je težak period, i to nije samo ova godina. Samo zajednički, timski radom, možemo da iz toga izađemo na zdravim nogama, još jači nego što smo sada”, navela je Mihajlovićeva u Smederevskoj Palanci gde su danas dodeljeni ugovori za projekte povećanja energetske efikasnosti u javnim objektima u 38 lokalnih samouprava.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: