Podeli vest

Ne možete Srbiju pobediti lažima i bez obzira na sve napade u medijima iz regiona na predsednika Vučića.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mihajlović
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ARHIVA

Potpredsednica Vlade prof. dr Zorana Mihajlović, povodom napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u hrvatskim medijima, rekla je danas da je Srbija okrenuta budućnosti i da je njena politika očuvanje mira i stabilnosti, regionalna saradnja i povezivanje sa susedima.

“Pretnje stabilnosti u regionu ne dolaze iz Beograda, a posebno ne od predsednika Srbije Vučića, koji na mnoge napade i uvrede nije reagovao, upravo kako Srbija ne bi davala povoda za poteze koje mogu da nanesu štetu i Srbiji i celom regionu”, navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

Naprotiv, kako ističe, politika Srbije je bila da pružamo ruku svima, da pokažemo spremnost na dijalog i saradnju i da što više radimo na povezivanju kroz konkretne projekte, pre svega u saobraćaju i energetici. “Takav pristup nije uvek nailazio na dobrodošlicu, ali verujemo da je za budućnost važno da čuvamo stabilnost i da se povezujemo i razvijamo, jer samo tako možemo da idemo napred i da se nosimo sa izazovima globalnih kriza”, rekla je Mihajlovićeva.

“Ne možete Srbiju pobediti lažima i bez obzira na sve napade u medijima iz regiona na predsednika Vučića, Srbija će nastaviti da vodi suverenu politiku, da brani svoju slobodu i nezavisnost. Istovremeno, činimo sve da sačuvamo mir stabilnost i težimo bržem razvoju ne samo za nas, već za čitav region”, kazala je Mihajlovićeva.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: