Podeli vest

Prema rečima Zorane Mihajlović od početka rata u Ukrajini bilo je mnogo napada na predsednika i Vladu Srbije

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ZORANA MIHAJLOVIĆ
FOTO TANJUG/ MRE/ ZORAN PETROVIC/ARHIVA

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović ocenila je danas da pojedini političari i deo javnosti koriste svaki mogući povod pa i globalne izazove koji se pojavljuju kao posledica rata u Ukrajini, da napadnu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopšteno je iz kabineta Zorane Mihajlović.

”Svašta smo mogli da čujemo prethodnih dana. Od toga da plaćamo političku, a ne tržišnu cenu gasa, do toga da se veštački proizvodi strah kod građana da kupuju određene namirnice. Kao da bi neki više voleli da je ishod razgovora predsednika Srbije sa predsednikom Rusije bio loš po našu zemlju i da Srbija nema obezbeđeno snabdevanje gasom ili da ga plaćamo mnogo skuplje”, rekla je Mihajlović.

Prema njenim rečima, od početka rata u Ukrajini bilo je mnogo napada na predsednika i Vladu Srbije.

“Kao da su mnogi bili razočarani ili nezadovoljni što je reakcija predsednika Srbije Aleksandra Vučića na globalne izazove bila državnička i što na prvo mesto stavlja interes države i građana, umesto da udovoljava ekstremnim stavovima koji postoje u društvu”, navela je Zorana Mihajlović.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: