Podeli vest

Nije prvi put da mi u delu medija lepe etikete da sam izdajnik, špijun, da sam uradila nešto protiv države, stranke čiji sam član ili predsednika, rekla je Mihajlovićeva

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mihajlović
FOTO TANJUG/ MRE/ ZORAN PETROVIĆ/ARHIVA

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS-a, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas, komentarišući napade na nju u medijima, da radi za svoju državu najbolje što može i smatra da nije uradila ništa pogrešno time što je odgovorila na pitanje jednog medija.

“Nije prvi put da mi u delu medija lepe etikete da sam izdajnik, špijun, da sam uradila nešto protiv države, stranke čiji sam član ili predsednika. Ali, čini mi se da je to pokušaj nekih da na ovakav način ostanu na svojim funkcijama. Ne treba niko da brani Vučića od mene”, rekla je Mihajlovićeva gostujući na TV K1.

Ona je rekla da posle svih napada prethodnih dana ne misli da je uradila bilo šta pogrešno prema Vladi, svojoj stranci ili predsedniku, ni prema sebi, time što je odgovorila novinarima na javnom događaju, saopšteno je iz kabineta Mihajlovićeve.

“Ministarstvo koje vodim uvek je odgovaralo svim medijima, pa i onima koji me 10 godina drže na naslovnim stranama sa negativnim naslovima. Isto tako mislim da energetika nije partijska stvar i da kad pričamo o nacionalnoj energetskoj bezbednosti, treba da odgovorimo svima i ne mislim da sam time napravila bilo kakvu grešku”, rekla je Mihajlovićeva,

Odgovarajući na pitanje zbog čega njene stranačke kolege nisu stale u njenu odbranu, ona je rekla da nema potreba da je neko brani, niti da je tako nešto očekivala, iako je sama mnogo puta reagovala kad su drugi bili napadani.

“Radim za državu najbolje što mogu, a ima dovoljno prostora da sačekamo i da razgovaramo kad dođe vreme za formiranje nove vlade, jer je svaki posao dvosmerna ulica. Ali, verujem da bi trebalo da razgovaramo i o tome kakvo društvo gradimo, da li gradimo društvo u kojem jedan narodni poslanik napada ministra, ne zbog toga kako je radio, nego zbog toga što je odgovorio na pitanje novinara. I da se zapitamo da li mi kao SNS treba da budemo zapamćeni po partijskim referentima i komesarima za moral ili po rezultatima, a mnogo toga dobrog su uradili ljudi iz SNS-a”, navela je Mihajlovićeva.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: